Skip to content

De Dorpshoeve

De Pups

unnamed (2)

De Pups

De pups die hier geboren worden krijgen veel aandacht en groeien op in een frisse en schone omgeving. Ze worden ontwormt op een leeftijd van 2,4,6 en 8 weken en als ze 6 weken oud zijn gaan ze mee naar hun eerste bezoekje aan de dierenarts.

Hier worden ze na gekeken en krijgen ze hun eerste enting. Ook rond deze leeftijd komt er een medewerker van het Raad van Beheer langs om ze te chippen en DNA af te nemen. De pups mogen het nest verlaten als ze 8 weken oud zijn.

De Dorpshoeve

Bij het bezichtigen van de pups kunt u een kijkje in de kennel nemen en dus de gehele leefomgeving van onze honden zien. Bij de aankoop van uw pup krijgt u een voerschema mee en advies welk voer geschikt is voor een Berner. Het is erg belangrijk dat uw Berner niet te snel groeit of te dik wordt dit is erg slecht voor de gewrichten.

De pups worden goed gesocialiseerd en wennen aan veel geluiden, dieren mensen en kinderen. Ook hebben ze de mogelijkheid om naar buiten te gaan en gaan ze regelmatig mee naar mijn trimsalon. Hier komen veel verschillende mensen en honden dus die ideale plek voor socialisatie & ontwikkeling van de pup.

Advies

Ook krijgt u advies mee wat u kunt doen ter voorkoming van HD en ED zoals bijvoorbeeld niet traplopen of in het begin te ver wandelen met uw pup. Ik geef schriftelijke garantie en de pups worden verkocht met een verkoopcontract.

Berner Sennen kennel

In contact blijven

Door het Coronavirus is het nu niet mogelijk om elkaar te ontmoeten. De Dorpshoeve vindt dit ontzettend jammer, zij hoopt ooit weer een 'terugkomdag' te organiseren. Als de 'terugkomdag' weer mogelijk is, zal de 'in contact blijven' text hier aangepast worden!

De Dorpshoeve

De pup als middelpunt

Mocht het vanwege een bepaalde reden zo zijn dat u niet meer in staat bent om voor uw Berner te zorgen, dan kunt u met mij contact opnemen en help ik u verder met het zoeken van een nieuwe plek voor uw Berner

In Wilsum

Contact opnemen

Bent u benieuwd of wij binnenkort een nest verwachten? Of hebt vragen? Dan kunt u contact met mij opnemen. Tevens kunt u mij volgen op Facebook en Instagram voor de laatste updates over de Dorpshoeve